TRANSPORT – +40 767 045 000

HOTEL – +40 744 970 037

Transport Bistrita – Austria – Innsbruck

Avand in vedere ca tot mai multe persoane practica sportul de iarna ne-am gandit sa includem in graficul nostru si traseul Bistrita – Austria – Insbruck. Astfel Don Tur a venit in sprijinul celor din bistrita si nu numai din romania cu microbuze VIP dotate cu scaune din piele si aer conditionat pentru a oferi un confort maxim celor care calatoresc cu noi. Pe site-ul nostru puteti gasi mai multe detalii despre graficul nostru, in ce tari facem transport de persoane (Spania, Germania, Austria, Italia, Franta) precum si detalii despre fiecare oras unde facem transportul de persoane, ce puteti vizita, care sunt cele mai importante locuri de vazut.

 

De vizitat sau vazut in Innsbruck

 

Situat în regiunea Tirol din Austria și capitală a acestei regiuni orașul cu 140.000 de locuitori ocupă o poziție geografică încântătoare. Luându-și numele de la râul pe malul căruia a fost construit (Inssbruck, Podul peste râul Ins) a căpătat celebritatea mondială de pe urma sporturilor de iarnă care și-au găsit aici o gazdă primitoare.

 

Localitatea a ajuns în atenția publică în urma organizării aici a două ediții a Jocurilor Olimpice de Iarnă, 1964 și 1976 dar și a nenumărate alte ediții de campionate mondiale, europene sau diverse cupe cu participare internațională.

Deși relativ recent ajuns în atenția internațională orașul are o istorie veche, dovadă prima atestare documentară ce provine de la 1187.

 

1) Schloss Ambras – este un castel minunat in Innsbruck , vizibil cam din orice latura a lui . Are o poveste interesanta pe care merita sa o ascultati la teleghid . Veti gasi si tablou cu un portret al lui Vlad Tepes (si eu am fost surprins) , unul din imparatii care a domnit acolo fiind un admirator infocat al sau 🙂
2) Fabrica de cristale Swarovski – un must see . Se poate ajunge relativ usor cu un autobuz cursa speciala care vine destul de des . Este si teleghid in limba romana ! Am fost placut surprins . In muzeul cristalelor sunt diverse spectacole interesante .
3) Golden Roof – in centrul vechi . Este un balcon pe trei nivele cu un acoperis aurit de unde imparatul Maximilian privea turnirurile .
4) Teatrul de stat
5) Panorama orasului de pe munte