TRANSPORT – +40 767 045 000

HOTEL – +40 744 970 037

 

Restaurantul Don, de trei stele, cu o capacitate de peste 350 de locuri si aer conditionat va asteapta cu un specific de bucatarie romaneasca.

Iar daca poftele dumneavoastra se vor indrepta spre un meniu international, va invitam sa gustati dintr-o gama la fel de diversificata care sa va satisfaca pe deplin poftele dumneavostra.

Fie ca este vorba de nunta, botez, zi de nastere, sau alte ocazi speciale, noi va oferim tot ce este mai bun ca momentele speciale din viata dumneavoastra sa ramana cu adevarat unice. Noi punem la dispozitia dumneavoastra muzica, decoratiuni interioare, pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de clipe minunate alaturi de cei dragi.

Serviciul ireprosabil asigurat de personalul nostru si atmosfera distinsa recomanda restaurantul ca fiind alegerea perfecta pentru a savura un mic dejun sau un pranz de afaceri, pentru o intalnire cu prietenii sau o cina romantica servita departe de ochii lumii.

Meniurile oferite de noi, includ o varietete de preparate de baza, garnituri, salate, si produse de cofetarie-patiserie. Preparatele sunt executate la comanda de catre o echipa de profesionisti, care incearca sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

Pentru grupuri organizate se pot incheia contracte cu meniuri la tarife speciale. Organizarea ocaziilor speciale este punctul forte al Restaurantului Don, datorita locatiei deosebite dar si datorita calitatii serviciilor oferite pentru dumneavoastra.

Va oferim consultanta la alcatuirea meniului dorit in functie de buget si necesitati, pentru orice fel de petrecere, gandim modalitati de promovare, invitatii, decoratiuni, asiguram divertisment, muzica, aranjamente florale si din baloane, torturi personalizate, efecte de lumini, toate acestea in ton cu evenimentul organizat.

Pentru a afla mai multe detali nu ezitati sa ne contactati.

Dorim sa ne bucuram impreuna de momentele din viata dumneavoastra.

 

Contact

Tel: +40767045000
Tel: +40263360980
Email: info@dontur.ro

Harta