TRANSPORT – +40 767 045 000

HOTEL – +40 744 970 037

Transport persoane Spania, Germania, Austria, Italia, Franta

Parcul auto cu care Don Tur efectueaza transportul de persoane catre destinatiile Spania, Austria, Germania, Italia dispune de autocare noi dotate cu : aer conditionat, TV, DVD,frigider, toaleta, spatii pentru bagaje
etc,iar personalul nostru calificat sta oricand la dispozitia dumneavoastra.
“DORINTA DUMNEAVOASTRA ESTE UN ORDIN PENTRU NOI”

Transport persoane Spania, Germania, Austria, Italia, Franta

Parcul auto cu care Don Tur efectueaza transportul de persoane catre destinatiile Spania, Austria, Germania, Italia dispune de autocare noi dotate cu : aer conditionat, TV, DVD,frigidertoaletaspatii pentru bagaje
etc,iar personalul nostru calificat sta oricand la dispozitia dumneavoastra.
“DORINTA DUMNEAVOASTRA ESTE UN ORDIN PENTRU NOI”

Contact  +40767 045 000

         +40263 360 980

LINII DE TRANSPORT / GRAFIC

ROMANIA
Bistrita, Dej, Cluj – Oradea, Arad Turda Alba-Iulia, Sebes, Deva, Arad
UNGARIA – 
Budapesta
SLOVENIA
 – Maribor Ljubjana
AUSTRIA – in orice oras la DOMICILIU

GERMANIA – in orice oras la DOMICIULIU

ITALIA –  Tarvisio, Udine, Venetia, Padova, Brescia, Piacenza, Tortona Nord, Millano, Torino, Genova
FRANTA –  Coasta de Azur, Nice, Aix, Provence, Marseile, Montelier, Perpignan
SPANIA – 
Joncuera, Girona, Barcelona, Zaragoza, Taragona, Castelion, Valencia, Alcudia, Albasete, Roda, Quintenari, Tarancon, Arganda, MADRID, Alcala de Henares, Meco, Valencia, Benidorm, Alicante , Mursia, Almeria , Rocheta del Mar, Castel de Fier, Motril, Granada, Malaga

OLANDA, BELGIA, LUXEMBURG, DANEMARCA, SUEDIA, ANGLIA, IRLANDA

SPANIA – 69 EURO

GERMANIA – 79 EURO

AUSTRIA – 59 EURO

ITALIA – 50 EURO

FRANTA – 60 EURO

 

GRAFIC DE CIRCULATIE

SERVICII – Bilete autocar

  •  Bilete avion
  • Pachete turistice
  • Asigurari
  • Rezervarii Hotel
  • Inchirieri autocare
  • Coletarie

NOI VA ASIGURAM O CALATORIE SIGURA SI PLACUTA IN CONDITI DEOSEBITE 

 

CONDITII BAGAJE SI COLETE

1. Din motive de siguranta nu sunt admise la transport materiale explozive ,munitie, artificii , materiale iritante,gaze comprimate (butan,propan,oxigen), lichide inflamabile (acetona,benzina,etc.) si toate celelalte articole mentionate care sunt  interzise prin hotararile in vigoare.

 

2. Calatorii sunt obligati ca in statiile de coborare sa-si supravegheze bagajele. In caz de neurmarire a bagajelor firma nu raspunde de acestea.
3. Transportatorul nu este responsabil pentru deteriorarea obiectelor si bunurilor interzise la transport care sunt introduse in bagaj, si nici pentru articolele fragile sau perisabile, pentru obiecte care au o valoare speciala cum ar fi bani, bijuterii, argintarie, metale pretioase, titluri de valoare, garantii ori alte valori, chei, documente de afaceri, pasapoarte si orice alte documente de identitate ori esantioane care sunt incluse in bagajele inregistrate, cu sau fara stirea transportatorului.
Transportatorul nu este raspunzator pentru nicio dauna rezultata din nerespectarea oricaror legi aplicabile, regulamente, ordine, cereri sau cerinte impuse de un organism guvernamental.

4. Transportatorul nu este raspunzator pentru vatamarile cauzate pasagerilor sau pentru daunele produse bagajelor de catre obiectele continute in bagaje. Orice pasager ale carui obiecte introduse in bagaje cauzeaza vatamari altui pasager, deteriorari ale bagajelor acestuia ori bunurilor transportatorului, sau oricarei alte proprietati pe care acesta o trasporta, va despagubi transportatorul cu privire la toate pierderile si cheltuielile de orice natura suportate de acesta ca urmare a acestui fapt, in conformitate cu legea romana.

Contact

Tel: +40767045000
Tel: +40263360980
Email: info@dontur.ro

Harta